RKBS de Horizon

FAQ | Inloggen
 
 

Nieuwsflits 16-02-2018

VanBeheerder-mailbox (Greetje Heemskerk)

AanIedereen in alle groepen

Verkeersavond op de Horizon

De gemeente Katwijk heeft vorige week een avond georganiseerd, waarbij zij met de ouders van de Horizon en de buurtbewoners in gesprek zijn gegaan over de hectische verkeerssituatie op het moment dat de school begint en uitgaat. Er zijn heel veel scenario’s de revue gepasseerd. Alle ideeën en voorstellen worden door de gemeente getoetst op uitvoerbaarheid en uiteindelijk zullen er dan een aantal aanpassingen komen.

Voor direct is er afgesproken dat het hek tussen de speelplaats en het parkeerterrein van de Binders open staat en het parkeerterrein gebruikt mag worden als ”kiss en ride-zone” tussen 8.15 uur en 8.45 uur en ’s middags van 14.45 uur tot 15.15 uur.

 

Derde kleutergroep

Vanaf 5 februari 2018 start er een derde kleutergroep. Daarvoor zijn twee nieuwe leerkrachten benoemd: Juf Anja en juf Marinda. De ouders van groep 1 en 2 zijn op 14 februari hierover geïnformeerd.  Wilt u weten of uw kind naar de nieuwe groep gaat, klik dan op de bijlage.

 

Horizon Got Talent

Donderdag 22 februari is het zover. Horizon got talent. Uit de voorrondes zijn per klas twee optredens gekozen. Deze kinderen mogen strijden om de wisselbeker van Horizon got talent. Alle leerlingen komen naar school en lopen met hun leerkracht naar ”de Open Hof”. De finalisten mogen wel om 08:30 uur bij de 'Open Hof' worden gebracht, dan kunnen ze zich daar alvast omkleden. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. Er is in de zaal geen plaats voor ouders.

Voor het overblijven moeten de leerlingen gewoon brood en drinken meenemen.

 

Brand alarm

Vanmorgen ging op de Horizon het brand alarm af. Dit keer was het geen oefening, maar gelukkig was er ook geen brand. Uiteindelijk bleek een verfspuit de boosdoener. Wel was dit een hele mooie test, want binnen twee minuten stond de hele school buiten.

 

Iedereen bleef heel rustig en de kinderen deden het fantastisch!

 

Mededelingen tot en met 5 maart
  • 23 februari heeft het team een studiedag en zijn alle leerlingen vrij.
  • 23 februari gaat onze IB-er juf Marjolijn met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een fijn verlof toe. Na de zomervakantie is juf Marjolijn terug. Tot die tijd worden haar taken op maandag, dinsdag en vrijdag waargenomen door juf Selma.
  • 23 februari tot en met 2 maart is de voorjaarsvakantie.
  • Maandag 5 maart start de derde kleutergroep.
Activiteitenprogramma de KOK

In de voorjaarsvakantie heeft kinderopvang de KOK weer een leuk activiteitenprogramma klaar staan.

Deze vakantie wordt er gewerkt met het thema: De Olympische Winterspelen.

 

  • Maandagochtend 26 februari is er een speurtocht in het bos
Loading...