Inloggen

RKBS de Horizon

preview
Nieuwsflits 7 februari
Kinderkoor De Vrolijke Noot toont haar talenten live op TV!

Zondag 9 februari om 10.00 uur verleent ons kinderkoor De Vrolijke Noot haar muzikale medewerking aan de televisieviering van KRO-NCRV op NPO 2.

Het wordt een spannend gebeuren en alle kinderen én ouders moeten op zondagochtend vroeg uit de veren. Om 07.15 uur zal er een bus klaar staan op het Marktplein om kinderen en ouders naar de H. Petruskerk in Roelofarendsveen te brengen. Maar hoe leuk is het om met z’n allen in een bus op pad te gaan terwijl het géén schoolreisje is? Om 08.00 uur staan de camera’s klaar om een generale repetitie te starten voordat de live-uitzending begint om 10.00 uur. Een hele ervaring voor iedereen! Er is flink gerepeteerd en we hopen dat alles goed zal verlopen. Er zijn ook 3 solisten die in beeld verschijnen. Maar natuurlijk zal het hele koor veel in beeld komen.

 

Juf Agnes Bol: ,,Een hele grote eer, trots, en best spannend voor de vele jonge koorleden. Want bij het begin van elk schooljaar beginnen Niek van der Meij, onze pianist, en ik met zeker tien nieuwe jonge koorleden. Daarom zijn we blij met de versterking door vijf oud-koorleden. In het thema van “Talent” kon deze datum niet beter uitkomen! Kijken en ook luisteren dus!”

Inline image

Woensdag 4 maart "Open Ochtend Nieuwe Ouders"

Om nieuwe ouders kennis te laten maken met de HORIZON organiseren we een open ochtend op woensdag 4 maart.

Tussen 9 en 11 uur is er de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen en om mee te kijken in de klassen.

Meer informatie volgt, maar mocht u kandidaat-ouders kennen: geeft u gerust deze eerste informatie alvast door.

 

RKBS HORIZON: De beste BASIS voor ieder kind

 

Inline image