RKBS de Horizon

FAQ | Inloggen
 
 

Nieuwsflits 24-05-2018

VanBeheerder-mailbox (Greetje Heemskerk)

AanIedereen in alle groepen

Avondvierdaagse

avondvierdaagse

 

Vorige week hebben we weer de avondvierdaagse gelopen!
We hadden heerlijk weer dit jaar. Er liepen veel kinderen mee, 76 in totaal.
Hierbij dank aan de leerkrachten die klaar stonden met een pakje drinken en wat lekkers.
Ook dit jaar zijn we weer gesponsord door ouders van school. Zonder sponsoring zou de avondvierdaagse er heel anders uit zien.
Dank hier weer voor!
Op maandag een lekker koekje met een pakje drinken van de mobiele koplamphersteller van Ernst Vreeker. Dinsdag appels van In Den Blauwen Bock en een pakje drinken van strandpaviljoen Surf en Beach.
Donderdag het vertrouwde plakje worst van slagerij Koen Francken en het pakje drinken door Hart en Have van Nickey Smelt.
Vrijdag een snoepje en weer wat drinken door Hands4Grants van Edwin en Wendy van Amersfoort.
En uiteraard de 🌻van Ellen en Cees.
Voor degene die al eerder mee liep wist wat er ging komen in de commandeurslaan....het ijsje van de Pollepel!
Ook erg leuk dat Juf Agnes Baartman weer mee liep. En dit jaar liep juf Lieke ook mee. 
Wij hopen dat er volgend jaar weer zoveel kinderen meelopen!!

Tot volgend jaar!

Namens de ouderraad.
Selma, Irene, Nicole en Myrthe.

Projectavond Sprookjes

projectavond

Beste ouders en kinderen,

Donderdag 31 mei is het eindelijk zover, de projectweken worden afgesloten met een sprookjesachtige vossenjacht. Hiernaast vinden jullie de poster die ook door de school hangt. Daarbij willen we nog even duidelijk zijn dat alle kinderen begeleid moeten worden door een ouder/verzorger/begeleider. Hierover kunnen natuurlijk ook afspraken gemaakt worden met een andere ouder. Dit is geen probleem.

17.45 – 18.15uur: Stempelkaart ophalen bij de Zanderijspeeltuin.

17.45 – 19.30uur: Vossenjacht in de Zanderij en wijk rondom school. Jullie ontvangen samen met de stempelkaart een plattegrond met het gebied waarin gezocht mag worden. Iedereen wordt om 19.30 uiterlijk op het schoolplein verwacht.

19.30 – 20.00uur: Afsluiting Sprookjesbal op het schoolplein.

We hopen jullie allemaal te zien in een sprookjesachtige outfit.

 

De Vrolijke Noot klaar voor Korenfestival Katwijk

de vrolijke noot

Morgen 26 mei is er een Korenfestival Katwijk in onze kerk. Het festival start om 11.30 uur. Er zijn 9 koren te beluisteren. Een vakkundige jury beoordeelt alle koren en er is tevens een publieksprijs. Natuurlijk doet De Vrolijke Noot ook mee en ook kinderkoor ZEP uit Rijnsburg zal haar opwachting maken (misschien bij u wel bekend). Natuurlijk zijn we heel benieuwd wie een prijs in de wacht zal slepen. Om 15.45 uur is de prijsuitreiking.

De Vrolijke Noot heeft er heel veel zin in en natuurlijk gaan we ons beste beentje voor zetten! Deze week zijn de laatste puntjes op de i gezet en dan wordt het zaterdag gewoon een feestje! Om 13.30 uur staat ons koor klaar op het podium om iedereen te verrassen. Wie komt ons aanmoedigen? Toegang is €2,50 incl consumptiebon.

 

Na een heerlijke meivakantie is iedereen weer enthousiast aan het werk gegaan. In de komende periode tot aan de zomervakantie wordt ontspanning afgewisseld met hard werken. De komende weken staan in het teken van het project: Sprookjes.  Helaas hebben we ook te maken met zieke leerkrachten en leerkrachten die een studie moeten afronden. Daardoor kan het zijn dat uw kind een invaller voor de klas heeft, of dat de groep wordt verdeeld over de andere klassen.

Alle groepen gaan in de komende periode op schoolreis. U wordt daarover door de leerkrachten geïnformeerd.

In het kader van de nieuwe wet op de privacy, die 25 mei in werking is getreden, heeft u via Schouder.Com een brief gehad. Daarin zit een link naar de site van Sophia Scholen (http://www.sophiascholen.nl/Organisatie/Privacy). Hier kunt u alles nalezen.

Er is geen schoolfruit meer op school, maar als team vinden wij fruit eten erg belangrijk en daarom willen wij de goede traditie van fruit eten op woensdag, donderdag en vrijdag voortzetten.

Woensdag, donderdag, vrijdag zijn fruitdagen.

Loading...