Inloggen

RKBS de Horizon

preview
Nieuwsbrief april 2021
meivakantie

De komende twee weken mogen leerlingen én leerkrachten genieten van een welverdiende meivakantie. Door de lockdown is het toch weer een bijzonder schooljaar geworden, maar sinds we weer 'open' zijn wordt er op meerdere fronten hard gewerkt. Na de mei-vakantie gaan we in de weken tot de zomervakantie onderwijskundig de puntjes op de ï zetten waardoor de kinderen met een goed gevoel mogen uitkijken naar volgend schooljaar.

 

De groepsindeling laat nog even op zich wachten omdat er vanuit de overheid een mooie subsidie is toegezegd voor de komende 2 schooljaren. Wanneer we hier meer over weten zal dat ook positieve gevolgen kunnen hebben voor de keuzes die we kunnen maken. Zodra we hier meer over weten hoort u dat natuurlijk gelijk van ons.

 

In de mei-vakantie zijn er via het Welzijnskwartier weer allerlei activiteiten georganiseerd. Uw kind heeft hier vorige week al een folder van meegekregen. Meer informatie is ook te vinden op de website van Sjors sportief (KLIK)

DOEKOE's sparen voor de Horizon

De Horizon doet ook mee met de DOEKOE-actie bij de COOP.

Ik begreep dat we al genoemd staan in de COOP in Katwijk aan Zee maar nog niet bij de COOP aan de Rijnstraat. De verwachting is dat dat deze week nog gebeurt. Spaart u mee? Het zou ons erg helpen.

U kunt de DOEKOE's (en die van familie en vrienden) ook op school inleveren in de speciale DOEKOE-doos in de kamer van meester Herbert

Meer informatie vindt u HIER

 

Inline image

Inline image

Schooltuintjes

Op 3 maart j.l. zijn de kinderen die zich daarvoor hadden opgegeven enthousiast gestart met het bewerken van de nog lege schooltuintjes. Een prachtig project waar veel kinderen en ouders van de Horizon en van de Groen van Prinsterenschool aan mee doen.

Hieronder al een eerste impressie: hierop is te zien dat de tuintjes nog leeg zijn en klaar gemaakt worden om te zaaien en te poten. In de brief in de bijlage kunt u nog veel meer lezen over dit mooie project: onder andere over de financiële bijdrage van finds 1818 waarmee dit jaar gereedschap aangeschaft kon worden.

Inline image