Inloggen

RKBS de Horizon

preview

Inline image

 

De Vrolijke Noot verzorgt online kerstconcert

 

In deze barre Corona-tijden is het moeilijk om ook als kinderkoor op te treden voor publiek. De Vrolijke Noot is echter niet voor één Corona-gat te vangen en zit zeker niet bij de muzikale pakken neer. Ze zijn daarom al enkele weken aan het repeteren voor een sfeervol kerstconcert, online voor iedereen thuis te volgen. Wat een enthousiasme bij alle 22 jonge koorleden om heerlijk samen al die schitterende kerstliedjes te mogen en kunnen zingen. Zit u er thuis klaar voor op zondag 13 december van 16.30 – 17.30 uur?

 

Agnes Bol, dirigente van De Vrolijke Noot: ,,Dit kerstconcert gaat nu online zodat iedereen thuis live via de livestream kan meegenieten. En dan hebben we vast en zeker nog een veel groter publiek dan normaal. Wilt u dit live volgen? Noteer dan de datum alvast in uw agenda, zondag 13 december van 16.30-17.30 uur! De link van de livestream is:

https://youtu.be/irsBwhbcpZI.”

 
Kerstrepertoire om te beleven met al uw zintuigen

Er worden mooie, ingetogen liederen gezongen, met kippenvel oproepende solo’s van schitterende en enthousiaste kinderstemmen. Maar natuurlijk zijn er ook de echte kerstklassiekers te beluisteren en ook vrolijke kerstnummers in meerdere talen. Zo komt u vast helemaal in de kerstsfeer! Bol: ,,Dus realiseer thuis uw eigen skybox met een bakje koffie en, wat versnaperingen bij de hand vanuit uw eigen huis vanuit de luie stoel te genieten van dit kerstconcert. Natuurlijk mag u, zeker met de kerstklassiekers, thuis luidkeels meezingen en na afloop mag u natuurlijk voor deze kerstprestatie van deze jonge kinderen klappen. Maak er maar een staande ovatie van.”

 

Geen deurcollecte maar uw gift komt via de Givt-app… ja toch?

Ze zien en horen dat niet, maar wat ze wel merken is als u na afloop van dit kerstconcert uw waardering uit middels de hopelijk gulle gaven via de Givt-app of op bankrekening NL97 INGB 0687 5937 35 t.n.v.  A.Bol o.v.v. ‘Kerstconcert’. Die inkomsten stelt De Vrolijke Noot in staat om weer nieuwe muzikale plannen te ontwikkelen. Dus uw financiële blijk van waardering komt louter dit koor ten goede.   

Agnes Bol: ,,Kunt u het niet live beluisteren en zien, u kunt het via www.joannesdedoper.nl ook altijd terug beluisteren en bekijken. We zijn ook in gesprek met RTV Katwijk om het daar ook nog rond de kerstdagen te laten uitzenden zodat veel meer liefhebbers het kunnen zien.”

 

 

Voor inhoudelijke informatie kunt u terecht bij Agnes Bol, dirigente en oprichtster van kinderkoor De Vrolijke Noot. Zij is bereikbaar op 06-26400992 en / of agnesbol@live.nl. Voor meer informatie over dit koor zie www.devrolijkenoot.be.