Inloggen

RKBS de Horizon

preview

pasen

Nieuwsflits 31 maart 2017

 

Pasen

Ook dit jaar maken de kinderen met Pasen weer een ontbijt voor een klasgenoot. In de klas zullen tasjes worden versierd. Deze gaan op dinsdag 11 april mee naar huis om vervolgens, op donderdag 13 april, weer gevuld mee terug naar school te nemen. In de tasjes zal een briefje met de gewenste paaslekkernij zitten.

Bij Pasen hoort natuurlijk ook onze vastenactie. Dit jaar zal Evelien Plug (pabo student) afreizen naar Gambia. Het doel van deze reis is het opbouwen van een school in Fajara, om zo een plek te creƫren waar de kinderen naar school kunnen gaan. Ook zal Evelien, samen met de dertien andere jongeren en twee reisleiders, verschillende spellen organiseren voor de kinderen uit Gambia en contact leggen met de Gambiaanse cultuur. Op donderdag 13 april zal tijdens de paasviering in de kerk het totaal opgehaalde bedrag bekend gemaakt worden. De Paasviering is om ongeveer 8.40 uur in de Joannes de Doper kerk, naast de school. Goede vrijdag, 14 april, zijn alle leerlingen vrij.

 

Belangrijke data:

4 april: verkeersexamen groep 7 (praktijk)

6 april: verkeersexamen groep 7 (theorie)

14 april en 17 april: geen school

19 april: voortgangsgesprekken met ouders (inschrijving vanaf 7 april)

21 april: Koningsspelen op het schoolplein (groep 1t/m 4) en op sportpark de Krom (groep 5 t/m8).

22 april t/m 29 april: vakantie

1 mei: start project ruimte met de opening op het schoolplein

17 mei: openavond van het project. (Niet op 18 mei zoals in de kalender staat)

15-16-18 en 19 mei: avondvierdaagse

20 t/m 28 mei: meivakantie

 

 

Vrijwiliger gezocht voor de schoolbibliotheek

Wij zoeken voor de donderdagmorgen een ouder, opa of oma, die wil helpen in de schoolbibliotheek. Ook als u niet elke donderdag kunt maar wel om een paar weken, kunt u zich opgeven. Wij maken dan een sluitend schema. Volgend schooljaar gaat de bibliotheek open op woensdag en vrijdag.