Inloggen

RKBS de Horizon

preview
Marina Laan-Koelewijn Marina Laan-Koelewijn

Donderdag 27 juni stond in het teken van de moddermiddag. Een initiatief van de IVN. Bij binnenkomst in de klas vonden de kinderen een kleurplaat van vieze rik. Ook vonden de kinderen diverse materialen om Rik van “kleur” te voorzien. Op veel papier was geen stukje wit meer te ontdekken. De kinderen luisterden naar het verhaal van Floddertje die de sloot indook om de bakkerjongen te redden. Was ze toch weer vies!

Deze ochtend was juf Annelies extra voor de beide kleutergroepen en dat gaf ons als juffen de tijd om alles klaar te zetten voor het middagprogramma. De kinderen konden met modder schilderen en “ koken” modder maken, zich vies schminken, tijgeren door de modder en het blotevoetenpad bewandelen. De bak met gekookte macaroni was favoriet.  Na afloop kreeg elk kind een diploma want ze waren erin geslaagd om zich te transformeren tot een moddermonster. De geschrokken maar daarna lachende gezichten van de ouders en of grootouders spraken boekdelen. De kinderen en juffen hebben genoten! Het opruimen was nog wel een klus na alle inspanningen van de dag maar ook dat hoort erbij. Ouders bedankt voor het vullen van een bak voor het pad. De foto’s laten veel plezier zien.

Bekijk profiel van Christianne Thomas
Christianne Thomas
Ge-wel-dig!!!
Bekijk profiel van Lizet Knoester
Lizet Knoester
Robin heeft ook GENOTEN! Inmiddels ook weer schoon én zacht ❤
Bekijk profiel van Silvia Klok
Silvia Klok
Wat een leuke foto’s! Bedankt dat jullie aan het einde van het schooljaar nog zo’n grote activiteit organiseren!! Dat moet veel extra werk geweest zijn💪🏻👍🏻